برندگان رقابت سالانه نوآوری در تکنولوژی معلوماتی اعلام شد

ساخت وبلاگ
به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران،برندگان این رقابت سالانه که شامل هشت تن می شود، دیروز در مراسمی در کابل با اهدای لوح تقدیر و جایزۀ نقدی، مورد تقدیر قرار گرفتند.
ویس پایاب رئیس اداره تکنالوژی و نوآوری وزرات مخابرات، در این مراسم گفت که این رقابت، در اواخر سال ۲۰۱۵ از سوی این وزارت برگزار شد.
به گفته وی، وزارت مخابرات، در اعلانی در وب سایت دیوی (http://dewae.mcit.gov.af) ، از افراد فعال در امور تکنالوژی معلوماتی خواسته بود تا طرح های ابتکاری خود در این زمینه را به این رقابت سالانه بفرستند.
پایاب افزود که بیش از ۱۰۰ تن از ولایات مختلف که بیشتر آنان جوان بودند، در این رقابت شرکت کردند و در نهایت، هشت تن از سوی کمیته یی مشترک از نمایندگان وزارتخانه های مختلف، به عنوان برنده اعلام شدند.
رئیس اداره تکنالوژی و نوآوری وزارت مخابرات گفت که بر مبنای این فیصله، نعمت الله تابش، با اپلیکیشن نشست و پرواز طیاره ها، ایمل میاخیل با اپلیکیشنی در زمینۀ چگونگی ارتباط مردم با دفتر ریاست جمهوری، حشمت الله وزیری، با اپلیکیشنی علیه فساد اداری، سهیل با اپلیکیشن آموزشی ویژۀ کودکان، وحیدالله بارکزی با اپلیکیشن چگونگی رای دهی، آقا ملوک سحر با اپلیکیشن ضد فساد، روح الله احمدی با اپلیکیشن مدیریت شفاخانه ها، و شمشاد زهیر با اپلیکیشن کتابخانه آنلاین، به عنوان برندگان این رقابت معرفی گردیدند.
ویس پایاب گفت که برای هر کدام از این افراد، بخاطر طرح های برتر آنان در زمینه های مختلف، لوح تقدیر و ۲۰۰۰ دالر جایزۀ نقدی اهدا شده است.
وی افزود طرح های مذکور که با نصب در تيليفون های همراه(موبایل) قابلیت اجرایی دارند، با وزارتخانه ها و نهادهای مختلف شریک ساخته می شود تا زمینۀ عملی شدن آنها فراهم گردد. به گفته پایاب، نهادهای دولتی با این کار، می توانند برای بهبود وضعیت کار کنند و خدمات بهتر و مؤثرتر به مردم ارایه نمایند.
نعمت الله تابش، طراح اپلیکیشن ویژۀ نشست و پرواز طیاره ها به پژواک گفت که این اپلیکیشن، زمینه آگاهی از زمان نشست و پرواز طیاره ها را فراهم می سازد و علاقه مندان می توانند با استفاده از آن، برای کارهای خود برنامه ریزی کنند.
شمشاد زهیر جوانی که اپلیکیشن کتابخانه آنلاین ایجاد کرده است گفت: "یک کتابخانه آنلاین ساخته ام که صدها کتاب در آن است و مردم میتوانند به شکل آنلاین از آن استفاده نمایند."
به گفته وی، در حال حاضر، کتاب های این کتابخانه به زبان پشتو است؛ اما تلاش می کند تا در آینده کتاب هایی به زبان فارسی نیز در آن اضافه شود.
بر پایه معلومات مسوولان این رقابت، این برنامه رقابتی در سال ۲۰۱۳ آغاز شد و بانک جهانی از آن حمایت می کند. وزارت های مخابرات و تکنالوژی معلوماتی و اداره انسجام معلومات افغانستان(AIMS) مسوولیت تنظیم و تطبیق آن را در سه سال گذشته برعهده داشته اند.
انتهای پیام/

کرج نیوز | اخبار کرج | ورزش 3...
ما را در سایت کرج نیوز | اخبار کرج | ورزش 3 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جباری karaj-news بازدید : 76 تاريخ : يکشنبه 15 فروردين 1395 ساعت: 16:36