ردپای جهانی شدن بر شاخص‌‌های تولید علم و فناوری

ساخت وبلاگ

قائم مقام وزیرعلوم گفت: علوم و فناوری بخشی از پروسه جهانی شدن است که واقعی و برگشت ناپذیر است.

دکتر حسین سالار آملی قائم مقام وزیرعلوم و رئیس مرکز همکاری‌های بین الملل وزارت علوم در گفت و گو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص جهانی شدن علوم و فناوری عنوان کرد: امروزه دیگر همه قبول دارند که علوم و فناوری بخش واقعی پروسه جهانی شدن است. ما باید قبول کنیم که سرعت تحولات جهانی در تمامی زمینه ها بسیار شدید است، در زمینه تکنولوژی، فرهنگی، علمی نیز همین طور است.

وی در خصوص بروز تغییرات سریع در تکنولوژی تصریح کرد: در بخش تکنولوژی مشاهده می کنیم که نانو، بیو و بحث های محیط زیست شتابان در حال پیشرفت هستند و هر چهار پنج سال انگار دنیا در حال عوض شدن است، ما پنج سال پیش دنیا را این گونه که در حالت فعلی است تصور نمی کردیم، پانزده سال پیش که اصلاً دنیای کنونی قابل تصور نبود این تحول مدرنیزشن است. در چهارچوب مسائل مدرنیسم خیلی ها اعتقاد دارند که مدرنیسم جهانی شدن را به همراه می آورد.

قائم مقام وزیرعلوم و رئیس مرکز همکاری‌های بین الملل وزارت علوم بیان کرد: دو مورد در خصوص جهانی شدن بر مبنای مدرنیسم، نانو تکنولوژی و موارد دیگر وجود دارد که یکی جهانی شدن است که در دنیای واقع وجود دارد و دیگری جهانی شدن برگشت ناپذیر است.

وی افزود: علی رغم مشکلاتی که پدیده جهانی شدن به همراه می آورد به صورت کلی خوب است چون کارایی، اثرگذاری و ظرفیت اجتماعی را افزایش می دهد لذا پتانسیل این را دارد که جوامع بشری بتوانند از آن استفاده کنند.

دکتر سالار آملی خاطر نشان کرد: برای پیشرفت در علوم و فناوری در حوزه های مختلف باید به جهانی شدن توجه داشته باشیم و برنامه ریزی های دقیقی داشته باشیم تا بتوانیم گام های مستحکمی در زمینه علوم فناوری نانو و بیو برداریم و به اهداف خود در این زمینه ها دست یابیم.

انتهای پیام/

کرج نیوز | اخبار کرج | ورزش 3...
ما را در سایت کرج نیوز | اخبار کرج | ورزش 3 دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جباری karaj-news بازدید : 105 تاريخ : پنجشنبه 26 فروردين 1395 ساعت: 15:50